Gitaarles / Basles / Contrabasles

Bij Popschool Harderwijk krijg je gitaarles van enthousiaste, zeer ervaren gitaarleraren, die naast hun opleiding ook nog eens ruime podiumervaring hebben.

De lessen worden gegeven door Jeffrey Migchelsen, Tino Duchateau, Sebas van Olst en Bas Schouten.

GITAAR
705616_390776281008362_1318203678_o
Jeffrey Migchelsen studeerde aan het conservatorium Groningen en heeft inmiddels een enorme staat van dienst als liveperformer en docent in verschillende steden verspreid over het land. Bij Jeffrey staat het individu centraal tijdens de lessen. De lesinhoud wordt grotendeels bepaald aan de hand van de voorkeuren van de cursist, ongeacht welke stijl.

31e6f75
Tino Duchateau weet al sinds zijn zevende dat hij gitarist wil worden, niet vreemd want beide zussen zijn beroepsmuzikant.
Tino tourde met de band Jump ’n Jive door Nederland, Duitsland en de Balkan met o.a. Met Ray Charles, The Everly Brothers en Fats Domino. Vele festivals werden aangedaan zoals het North Sea Jazz Festival en er waren optredens op radio en tv.
Het uitgangspunt in de lessen wordt grotendeels bepaald door de cursist, van daaruit wordt gewerkt ongeacht de stijl.

fotogroot
Bas Schouten is afgestudeerd aan het Conservatorium van Zwolle waar hij lichte muziek heeft gestudeerd.
Daarnaast is hij als muzikant actief bij verschillende artiesten en bands als Airto, Lisa Lois, Handsome Poets en anderen. Bij het lesgeven vind Bas het belangrijk dat er met plezier gespeeld wordt. Dat is het belangrijkst om verder te komen en zal de leerling uiteindelijk motiveren.

BAS/CONTRABAS

Sebas
Sebas van Olst verzorgt de baslessen, contrabaslessen en bandcoachinglessen op de Popschool. Hij is een uiterst veelzijdige muzikant, die op het moment actief is als bassist bij Typhoon.