Zangles

Zangles wordt gegeven door Nienke Lohuis, Fenneke Pommer en Simone Dekker.

Proefles aanvragen

Zangles - Popschool Harderwijk
Nienke Lohuis is Cum Laude afgestudeerd aan de Fontys Rockacademie te Tilburg met als hoofdvak zang en geeft naast zangles op de Popschool ook podium-presentatie lessen op de Rockacademie te Tilburg. Ze is aanstichter, leadzangeres en songwriter van de band inlakech, waarmee ze regelmatig op het podium staat.
Ook om je voor te bereiden op een zangauditie voor de Rockacademie kun je terecht bij Nienke. Zij is een zogeheten Licentiehouder. Dit zijn alumni (afgestudeerden) van de Rockacademie die een licentie hebben waardoor ze kandidaten voor het toelatingsexamen kunnen voordragen.

 

Zangles - Popschool Harderwijk
Fenneke Pommer studeerde in 2011 af als zangeres aan de Fontys Rockacademie in Tilburg.
Haar passie voor zingen, muziek en performen zat er van jongs af aan al in en het was dus geen verrassing dat ze zangeres is geworden. Ze staat wekelijks op het podium te rocken met de verschillende bands waar ze in speelt en daarnaast geeft ze doordeweeks met veel passie zangles aan jong en oud. Ze wil dat iedereen die op zangles komt met een goed gevoel en vol energie weer naar huis gaat! Zingen is immers het leukste wat er is!!

fullsizerender-2

Simone Dekker is al van jongs af aan dol op zingen. Door het meedoen aan zangwedstrijden op de lagere school en toneel- en zanglessen bij het plaatselijke muziektheatergezelschap werd het voor haar steeds duidelijker dat haar passie het meest bij het zingen lag. Op dit moment zit ze in haar laatste jaar van het Conservatorium Utrecht  met als hoofdvak zang (lichte muziek, pop en jazz ). Ze staat wekelijks vol enthousiasme op het podium met verschillende bands om allerlei muziekstijlen te vertolken. In haar lessen probeert ze haar leerlingen zoveel mogelijk zelf de vrijheid te geven om de muziekstijl en stem te vinden die het best bij hen past. Plezier in het zingen staat hierbij centraal!