Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws, heet van de naald, over alles wat met de Popschool te maken heeft.

Vandaag hadden we 80 rockers van de BSO van Doomijn Kinderopvang Harderwijk over de vloer.

De grote rockers leerden de fijne kneepjes van de gitaar, toetsen en drums! De mini rockers van de leeftijd 4 t/m 6 stonden oog in oog met de Trommelkoning, die ze meenam in de wereld van het ritme.

Facebook photo

We wensen iedereen een hele goede zomervakantie! De lessen starten weer op maandag 21 augustus. Tot dan!

Facebook photo

En we zijn los!!!

Facebook photo

Het podium is er klaar voor en wij ook! Straks Summer Sing In & Jam bij Walhalla.

Facebook photo

Het schooljaar zit er weer bijna op. En wat een fantastisch jaar hebben we achter de rug.

We hebben veel nieuwe leerlingen mogen verwelkomen, maar zijn ook op heel veel andere vlakken actief geweest:

Onderwijs
We hebben veel basisschoolleerlingen in contact met muziekmaken gebracht, met de Cultuurwijzer van Gemeente Harderwijk en Sport Harderwijk. En samen met Daltonschool De Veste en Cultuurkust hebben we het allereerste Pop Leerorkest van Nederland gestalte gegeven.

Zorg en Welzijn
We hebben verschillende workshops gegeven. De Schijf Van Vijf bij onder andere Philadelphia Piersonstraat en we zijn met 'S-Heerenloo / Groot Emaus de studio ingegaan om een rap op te nemen.

Evenementen
Een greep uit de evenementen waaraan we hebben meegedaan of die we zelf georganiseerd hebben: Blije Bietjes FoodFestival, Aaltjesdagen Harderwijk, Koningsdag, Donkere Dagen Festival, Popronde Harderwijk 2017, Een Bosje Cultuur, LaLaLand, Het festival van Jeugdtheater Harderwijk, Fête de la Musique Ermelo | Nederland

Het komende seizoen zullen we nog meer naar buiten gaan treden om popmuziek in heel Harderwijk en omstreken, nog meer onder de aandacht te brengen en nog meer mensen met die popmuziek te bereiken.

We kunnen het niet allemaal alleen en daarom willen we iedereen bedanken die op wat voor manier dan ook heeft bijgedragen aan de activiteiten van de Popschool het afgelopen jaar. En speciale dank aan Gemeente Harderwijk, Cultuurkust, Stichting Underground Harderwijk, Stadsmuseum Harderwijk, Estrado Harderwijk, Daltonschool De Veste, Barbara Ann, HD-Rent Sound & Light Solutions en verder iedereen die we nog vergeten zijn!

Zo. Dat was een mooi verhaal. Lekker lang.
Maar zo kan iedereen die het nog niet wist eens zien dat we nog veel méér doen dan alleen maar in een leslokaal muzieklessen geven. 😀

We wensen iedereen een hele goede grote vakantie en tot volgend seizoen!

Popschool Harderwijk gaat voor een swingende stad met professionele voorstellingen en optredens op verrassende locaties voor jong en oud, die passen bij de dynamiek van onze stad.
Samen met 10 andere toonaangevende partners gaan we Harderwijk cultureel in de steigers zetten!

Wil je weten hoe? Lees het op Stad als Podium.

Facebook photo

Aanstaande zondag sluiten we traditiegetrouw het seizoen af met de Summer Sing In. Deze keer niet op de Popschool, maar met de voetjes in het zand bij Walhalla!

Tussen 14:00 en 15:00 zijn er optredens van leerlingen van de zangafdeling en vanaf 15:00 is er een open akoestische jam.

Dus slippers aan en gaan!

Facebook photo

Zo. Ons infostandje voor de informatiemarkt van de Gemeente Harderwijk staat er netjes bij al zeggen wij het zelf.

Morgen nog wat muziek erbij en dan mogen we aan een heel stel mensen die recentelijk naar Harderwijk zijn verhuisd, uitleggen waarom hun kinderen (of zijzelf natuurlijk) ABSOLUUT les moeten gaan nemen bij de Popschool! 😎

Facebook photo

Meer… meer… meer…