Toetsen

Deze lessen worden momenteel gegeven door Erik de Nood, Willem Hoving en Max Kerkhof.
Proefles aanvragen

Erik de Nood verzorgt de lessen op keyboard, synthesizer en piano, kortweg toetsen. Zijn opleiding tot muziekleraar en meer dan 30 jarige staat van dienst als liveperformer en studiomuzikant in de meest uiteenlopende stijlen (o.a. Flamin’ Stars, Hans Dulfer, Postman) maken hem een uiterst allround docent op de 88 Keys. Op dit moment toert hij met Erik Mesie (Toontje Lager) en Nol Havens (V.O.F. De Kunst) langs de Nederlandse theaters als onderdeel van de Nederpop All Stars.

willem

Willem Hoving houdt zich vanaf ongeveer z’n 5e levensjaar met muziek bezig. Eerst orgel, later vooral piano. In eerste instantie als autodidact ontwikkeld, later de nodige scholing opgedaan (o.a. Conservatorium Hilversum). Vanaf 14 jaar ruime podiumervaring opgedaan in binnen- en buitenland op allerlei terreinen. Variërend van een Deep-Purple tribute en het festivalcircuit tot vooral eigen werk in bands als Stonefly en Superfloor. Hiermee een aantal voorprogramma’s gedaan voor o.a.Whitesnake, Mother’s Finest en John Waite. Ook studio- en sessiewerk maakt deel uit van de werkzaamheden. Een mooi motto is om d.m.v. het leren spelen van liedjes (bijvoorbeeld van de radio), je letterlijk spelenderwijs je instrument eigen te maken en daarbij en passant theoretische muziekkennis op te doen.

 


Max Kerkhof is een toetsenist, pianist en backing vocalist.
Met de opleiding jazz & pop piano aan het Artez conservatorium als muzikale bagage, beschikt Max over de nodige muzikale kennis en vaardigheden.
Elke week is hij te vinden op podia door heel Nederland met verschillende muzikale bezettingen. Zijn podiumervaring, gecombineerd met zijn muzikale kennis, heeft Max gevormd tot een muzikale vakman die zijn spelplezier graag wil delen en over wil brengen op zijn leerlingen.