Zangles

Zangles wordt gegeven door Nienke Lohuis, Lieke Radstaak en Shanna Slemmer.

Proefles aanvragen

Zangles - Popschool Harderwijk
Nienke Lohuis is Cum Laude afgestudeerd aan de Fontys Rockacademie te Tilburg met als hoofdvak zang en geeft naast zangles op de Popschool ook podium-presentatie lessen op de Rockacademie te Tilburg. Ze is aanstichter, leadzangeres en songwriter van de band inlakech, waarmee ze regelmatig op het podium staat.
Ook om je voor te bereiden op een zangauditie voor de Rockacademie kun je terecht bij Nienke. Zij is een zogeheten Licentiehouder. Dit zijn alumni (afgestudeerden) van de Rockacademie die een licentie hebben waardoor ze kandidaten voor het toelatingsexamen kunnen voordragen.

 


Lieke Radstaak studeerde in 2017 af aan het ArtEZ Conservatorium te Zwolle. Tijdens haar studie zong ze in de Zwolse band Crazy Daze en deed ze ervaring op op het podium. Haar passie ligt bij R&B en soul muziek, maar door de brede opleiding aan het conservatorium voelt ze zich op haar gemak in veel verschillende genres. Tegenwoordig is ze onderdeel van De Grote Karaoke Show en backing vocal groep The Ones. Naast zingen en optreden houdt Lieke ook van het schrijven van nummers en teksten.
In de lessen besteedt Lieke graag aandacht aan interpretatie, muzikaliteit, technische vaardigheden, Engelse uitspraak, maar vooral ook plezier. Zingen wordt makkelijker als het leuk is, dus dat staat voorop! Ben je een gevorderde zanger(es) of begin je nog maar net? Bij Lieke ben je welkom om op een leuke en leerzame manier aan de slag te gaan met zingen!

 

Shanna Slemmer studeerde in 2012 af aan de Fontys Rockacademie als bachelor of Music. Als Shanna Nicó brengt ze op piano intieme liedjes. De muziek ademt een liefde voor het nachtelijke en de naakte waarheid, gevat in poëtische teksten en eigenzinnige melodieën. Invloeden: o.a. Joni Mitchell, Ane Brun en Kate Bush.