Zangles

Zangles wordt gegeven door Nienke Lohuis, Lieke Radstaak, Shanna Slemmer en Maartje de Faria.

Proefles aanvragen

Zangles - Popschool Harderwijk
Nienke Lohuis is Cum Laude afgestudeerd aan de Fontys Rockacademie te Tilburg met als hoofdvak zang en geeft naast zangles op de Popschool ook op freelancebasis podium-presentatie lessen op de Rockacademie te Tilburg. Ze is aanstichter, leadzangeres en songwriter van de band inlakech, waarmee ze regelmatig op het podium staat.

 


Lieke Radstaak studeerde in 2017 af aan het ArtEZ Conservatorium te Zwolle. Tijdens haar studie zong ze in de Zwolse band Crazy Daze en deed ze ervaring op op het podium. Haar passie ligt bij R&B en soul muziek, maar door de brede opleiding aan het conservatorium voelt ze zich op haar gemak in veel verschillende genres. Tegenwoordig is ze onderdeel van De Grote Karaoke Show en backing vocal groep The Ones. Naast zingen en optreden houdt Lieke ook van het schrijven van nummers en teksten.
In de lessen besteedt Lieke graag aandacht aan interpretatie, muzikaliteit, technische vaardigheden, Engelse uitspraak, maar vooral ook plezier. Zingen wordt makkelijker als het leuk is, dus dat staat voorop! Ben je een gevorderde zanger(es) of begin je nog maar net? Bij Lieke ben je welkom om op een leuke en leerzame manier aan de slag te gaan met zingen!

 

Shanna Slemmer studeerde in 2012 af aan de Fontys Rockacademie als bachelor of Music. Als Shanna Nicó brengt ze op piano intieme liedjes. De muziek ademt een liefde voor het nachtelijke en de naakte waarheid, gevat in poëtische teksten en eigenzinnige melodieën. Invloeden: o.a. Joni Mitchell, Ane Brun en Kate Bush.

Maartje de Faria studeert in 2019 af aan het ArtEZ Conservatorium te Zwolle. In haar studeertijd is ze voornamelijk bezig geweest met het zingen van jazz. Daarnaast heeft ze een liefde gekregen voor de countrymuziek en heeft ze enige tijd in een band gespeeld waar zij ook de bandleider van was. Ook is Maartje te vinden in de gospel-, pop- en soulmuziek waarbij ze vaak als backingvocalist zingt. 
Tijdens de zanglessen is er ruimte voor het zingen van nummers in verschillende genres, songwriting, tekstinterpretatie en podiumpresentatie. Daarnaast is Maartje bekent met de zangtechnieken EVTS, CVT en Universal Voice Guide en vindt zij het ontdekken van je eigen sound erg belangrijk. Naast dit alles staat plezier en vrijheid op nummer 1! Ben je nieuwsgierig geworden? Kom langs voor een proefles!